Spookey's Angels kennel / Uzgajivacnica francuskih bulldoga

Kako je sve počelo...

Godine 2007 zaljubili smo se u pasminu te smo odlučili nabaviti našeg prvog francuskog buldoga. Tako je u naš dom došao Guru Pannonius Borski poznat kao Tobby. Svakim danom smo sve više unaprijeđivali svoje znanje o pasmini kroz igru i rad. Tobby nas je oduševio sa svojim karakterom. Veliki pas u malom paketu. Veliko srce i želja za radom. Željeli smo sa njim otići na par izložbi, tek toliko. No sa prvom izložbom to se sve promjenilo. Ostalo je povijest...

Tobby je vrlo brzo postao mladi prvak hrvatske. Uz konstantan rad i trening unapređivali smo i njega i sebe. Sa takvim pristupom dolazili su rezultati. 

Što smo više učili o pasmini, to je više rasla želja za uzgojem vlastitih francuskih buldoga. Nakon duge potrage, konačno smo u uzgajivačnici Van Marver's Fortuna pronašli ono što smo tražili. Tako je 2008. u naš dom došla "Heaven van Marver's Foruna". Ženka sa izvanrednom krvnom linijom i karakterom za poželjeti. Idealne odlike za kvalitetan početak uzgoja...

Velika nam je želja raditi na unapređenju pasmine. Znači, uzgajati lijepe, sretne, socijalizirane i zdrave štence. Uzgajati francuske buldoge nije naš posao, već hobby koji radimo iz ljubavi prema pasmini.

Već na samom početku naši će štenci imati primarnu obuku socijalizacije, te će kroz igru biti pripremani za izložbe.

Spookey's Angels uzgajivačnica je registrirana kod FCI (Fédération Cynologique Internationale) pod br. 130/08, članica je Hrvatskog kinološkog saveza i kluba patuljastih pasmina Zagreb.